Våra hetaste oralsextips

Att utföra på honom

1. Uppvärmning
Slicka dig nedåt längs han kropp, retas genom att fortsätta med att kyssa och slicka utmed utsidan av han lår. När du är nere vid knäna glider du över till insidan av låret och slickar dig upp till pungen. Dröj dig kvar där och slicka med stora virvlande rörelser på en pungkula i taget tills han nästan går sönder av kåthet.

Händerna då ? Lirka förhuden så att den glider över ollonet ( ryck och slit går sällan hem) -detta görs lättast med hjälp av en massa saliv så att det inte blir tort.

Använd ena handen till att hålla penis på plats och med den andra smeker du honom på andra ställen.

2. Upptrappning
Slickepinnen är en populär variant då han får äran att se precis vad som pågår. Du står på knä och lyfter hans penis så att du blottar testiklarna. Leta upp strängen mellan dem ( en liten upphöjning som oftast är mörkare än resten) Och sedan platsen där du börjar, under testiklarna, oich sätt igårn att slicka - långsamt hela vägen ut till ollonet.

Stimulera andra områden medan du suger honom. Pröva till exempel bestämda smekningar eller masserande cirklar på perineum, alltså området mellan anus och pung. Kittla och smek nedanför naveln och kring penisroten precis när han är på väg att komma.

Klassikern går till så här: Håll ena handen runt penisroten och samla saliv i munnen. Knyt andra handen löst, låt den glida upp och ner över penisen och slut handen när du når ollonet. När du fått in knyken med handenn är det dags att lägga till munnen - och låt handen fungera som en förlängning av den. Alltså låt hans penis glida in och ut ur din mun medans handen följer med.

3. Upphottande
Klassikern med en twist! Kontrasten mellan bestämda fingrar och mjuk tunga är ljuvlig och är lätt att lära sig. Smek honom med handen och vrid den lite när du når ollonet, samtidigt som du låter tungan snurra runt kanten av ollonet.

Om du vill, testa att ta en eller båda testiklarna i munnen, sug lite och/ eller snurra med tungan.

Om det känns okej för dig och honom, kan du börja röra dig bakåt och uppåt, mot hans anus. Oral stimulering av anus är något som många- både killar och tjejer- tycker känns fantastiskt, eftersom området är fullt av känsliga nervtrådar. Slicka eller för in tungan en bit in i anus, och stöt som med ett litet penissubstitut. Använd gärna en bit plastfolie eller en uppklippt kondom som skydd mellan mun och anus, så skyddar du dig mot bakterier.

4. Mot klimax
Återgå till klassikern med lite snurr och kulspel- och här är det viktigast att bibehålla en jämn rytm för att bygga upp en spänning. I takt med att utlösningen kommer närmre smeker du hårdare och fortare.

Om du inte vill att han ska komma i din mun kan du övergå till vanligt samlag precis före det avgörande ögonblicket, eller låta honom komma i din hand eller på magen.



Imorgon kommer tipsen för henne!

Kommentarer
Postat av: Anonym

eller låta honom komma på sina egna jävla händer :)

vem fan vill ha sarre på magen? fy fan alltså

2009-12-08 @ 03:14:19
Postat av: Anonym

anonym, om du inte har något vettigt att skriva så skriv inte? om du inte är intresserad av sex så besök inte änns bloggen? det handlar om att ge och ta, men du förstår tydligen inte det - personen/personerna som har skrivit denna bloggen är ju hur duktiga som helst? och många tjejer älskar den säkert lika mycket som jag :) om den stör dig så mycket så läs inte??? vem fan tvingar dig :S

fortsätt blogga för ni är bäst!! <33

2009-12-25 @ 23:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0