massage på olika sätt

Hitta en massagetyp som passar dig och din partner!

När ni är nykära så passar en helt vanlig ryggmassage bra, det är ganska intimt men ändå ganska oskyldigt.
Om du vill kan du gå ner ganska långt på ryggen för att få känna lite rumpa ;-)

När ni har dejtat ett par månader och anser att ni är tillsammans har ni förmodligen redan haft sex och kan då börja massera på lite mer intima ställen. Lägg er helt nakna i sängen och turas om att vara den som masserar:

Här är tipsen:

 

TIPS 1 • Erotisk olja. Skaffa en väldoftande olja. På Apoteket och i vissa specialbutiker finns anpassade erotiska oljor av olika slag, men med det går också bra med vanlig hyfsat rinnig fet hudkräm eller liknande som du och din partner gillar.

TIPS 2 • Mys. Dämpa ljuset, sätt på nån mysig musik och se till att inget stör er under massagen. Stäng av mobilen!

TIPS 3 • Bekvämt. Se till att din partner ligger bekvämt och mjukt, till en början på mage. Arrangera kuddar och kanske en handduk så att det känns behagligt. Använd sängen, någon speciell massagebänk behövs inte för den erotiska massagen.

TIPS 4 • Ta det lugnt. Ha inte bråttom. Den erotiska massagen kan självklart vara ett förspel till ett ”vanligt” samlag, men ge massagen sin egen utdragna tid. Det ökar lusten och njutningen för det som kommer senare.

TIPS 5 • Mjuk eller hårt. Hör med din partner vad han/hon gillar bäst, mjuk eller lite hårdare massage. Man kan variera också, börja med mjukare och när partnern är beredd på det, övergå till lite fastare och kanske hårdare massagerörelser.

TIPS 6 • Fotmassage. Kom ihåg att även händer och fötter, ja hela kroppen, kan vara starkt erogena zoner. Glöm inte huvud och ansikte men var lite försiktig med oljan där. Varför inte börja med handmassage. Och kanske lite fotmassage.

TIPS 7 • Mjukt och långsamt. Ta det lugnt och fokusera på långsamma och mjuka rörelser. För att njuta av den erotiska massagen och få uppleva den blandning av avslappning och upphetsning som massagen innebär, bör man inte gå för snabbt fram.

TIPS 8 • Ha kontakt. Se din partner i ögonen. Inte hela tiden, men se till att kontakten er emellan inte bryts. Det ökar det erotiska spänningen. Du behöver också känna av att din partner är med på det du gör och vill göra.

TIPS 9 • Hela kroppen. Var inte rädd att använda hela din kropp när du ger massage. Det måste inte vara bara händerna.

TIPS 10 • Tala om vad du känner. Prata. Känns det bra, avslappnande, upphetsande? Låt din partner veta vad du känner. Och att du älskar honom/henne. Det kan öka den sexuella spänningen mer än du kan åstadkomma med dina händer.

/sugarpie&sweetheart

 

Naturalglow.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0