onani för tjejer.

Du kan i duschen prova att duscha klitoris med duschstrålen. Man kanske föredrar ett hårdare tryck eller ett mjukare tryck. Man kanske inte vill duscha direkt på klittan utan mer runt omkring. Du får prova dig fram.

När du vaknat en morgon och ligger där i sängen avslappnad och lugn kan du prova med att smeka dig runtomkring klitoris. Man behöver inte trycka på där direkt utan det är skönt att pilla lite här och där runtomkring. Du kan fukta ditt finger/ flera fingrar med lite saliv så det inte blir så torrt. Alternativt kan du använda lite olja. Hederlig matolja går så bra om du inte har tillgång till annat eller glidmedel.

Vill du inte använda dina fingrar och händer kan du prova med att gnida mot en kudde eller kanske att du äger en massagestav som du smeker runt med. Man behöver inte trycka in den och använda den på det sättet; nej, det är en myt. Många tjejer använder sin stav genom att rotera den mot sin klitoris lagom mjukt.

När du smeker dig här och där så lär du märka var du tycker det är skönast för dig. Det är helt olika för oss alla vad vi tycker är skönast och det är inget konstigt med det. Många gillar inte direkt beröring mot klitoris medans andra gör det. Som sagt så är det helt inviduellt.
Glöm inte att fantisera under tiden du håller på, då blir du ännu mer upphetsad!
Tänk tex på en viss händelse som har hänt med killen du gillar eller något som du vill ska hända.

Kommentarer
Postat av: Anonym

kudden är det bästa ;)

2009-09-12 @ 20:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0